Sivut

keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

yhdeksän vuotta sitten...

13.04.2002  meitin hääpäivä!!! yllätyksenä tuli tänä aamuna lähetti tuomaan upean ruusukimpun... (en edes muistanut että oli meitin  9 vuotis päivä, onneksi her muisti KIITOSSSSSSSSSSSSSSSSSS KUUUUUUUUUULTA!!!!)
Töistä tuli taas postia... siis alkaa toukokuussa... ja siis vasta 26.05...siihen on siis lisätty 15 päivän hoitovapaa+ 10 päivän pakolliset muuttopäivät kun meikäläisellä tuli siirto barcelonaan... ihanaa alkaa mukavasti... kuus päivää vain töitä + minimi yks vapaapäivä = viis päivää töitä ja sit taas eka kesäkuuta alkaa 15 päivän hoitovapaa YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!
Kivaa taas päästään shoppailemaan ämmän kaa kun isomammalta saatin lahjarahaa jippiii... halusinkin zarasta ämmälle haaremihousut + oranssit legginssit!!!  ja saatiin suomiserkuilta myös paketti JIPPII OH YEAH!!! ihana paitulimekko ja legginssit ja muumikirja ja salmiakkii ja sukulakui NAMIIIIIIIII
tänään oli taas uimapäivä ja eka kertaa m oli iskän kaa altaassa ja tottakai itkuhan siinä tuli kuin äiti jäi "rannalle" no ens keskiviikkona on taas äitylin vuoro.